Jordstråling / vandårer og effektive løsninger

jordstraaling

Jordstråling findes, skepsis eller ej!

Historiske erfaringer fortæller os med al tydelighed, at der er sammenhæng imellem sygdomme og cancer og forskellige typer skadelig stråling - helt enkelt fordi kroppens celler reagerer negativt på disse ubalancerede energier!
Når vi nu ved, at det forholder sig sådan, så ville det jo være en rigtig god ide at tænke forebyggelse og at gøre noget konkret ved det - og dét kan absolut lade sig gøre!

Jeg har en teknisk baggrund, er specialist på området med mere end 35 års erfaring og blandt de førende på området i Danmark - Seriøsitet er vigtigt, især inden for dette område, da skepsis og mangelen på konkret viden desværre er udbredt!

Vi checker, opmåler og skærmer for skadelige jordenergier, vandårer  oma. i boliger, kontorer, forretninger. Checker også for elektromagnetisme. Også vigtigt med afdækning af heste-, ko- og svinestalde og som hjælper dyrenes immunsystem og betyder som regel også mindre dyrlæge regninger! Dyr reagerer instinktivt, og deres adfærd fortæller ofte, at der er noget galt i staldene! - Det er derfor vigtigt for både mennesker og dyr at forebygge for gener og sygdom. 

Vi nøjes ikke med at markere  jordstrålingen, men anvender tysk teknologi (ZeroMaster), der målbart og defenitivt flytter strålingen fra hele boligen. Tyskerne er meget dygtige også inden for dette område!

Det er vigtigt for os grundigt at forklare kunderne, hvad det er for energier, der kommer op under deres bolig, hvad dette fysisk betyder for dem og ligeledes hvordan afdækningen med jordstråleapparatet rent teknisk fungerer i praksis. Dette er specialviden, som de fleste ikke har hørt om eller skeptiske overfor, men som vores kunder finder meget interessant og spændende, når det bliver forklaret, så det giver mening!

Belastningen fra skadelige jordenergier kan give mange forskellige gener og problemer, men desværre kobler de færreste, og desværre heller ikke lægerne, at sygdomsproblemer ofte har skadelig stråling som en uset bagggrunds faktor og 'medspiller'. 
 
Og har man problemer med gener eller sygdom, vil det ofte være vanskeligt at få forskellige behandlinger til at virke ordentligt, da man går hjem i sin bolig, og aflader 8 timer i døgnet i sin seng, og efterlader en i en slags status quo!

Bliv klogere på jordstråling! Ring til os og læs eller download gerne denne spændende og oplysende artikel om:  'Sygdom, cancer og jordstråling' (pdf)

Vores metoder er beviseligt, læs måleligt 100% effektive - og med varig virkning!

Den varige virkning er under forudsætning af, at der ikke ændres på de ydre omstændigheder ved apparaternes placering, og som i givet fald kan skade funktionen, eller at de pt. øgede regnmængder forstærker den skadelige afstråling fra vandårerne. Dette oplever vi af og til ifm. de aktuelle klimaforandringer - Men dette er der også råd for!

NB - Prislisten mangler ikke!

Prisen på en afdækning vil afhænge individuelt af boligens type:

  • Hus
  • Lejlighed
  • Virksomhed
  • størrelse
  • antal etager
  • antal bygninger
  • ... osv.

Så ring venligst så vi kan give Dig en pris, der passer til Din bolig! 


Advarsel!
Vi ser desværre ind imellem, at folk selv har købt og opsat jordstrålespparater af forskellig slags, og desværre i mange tilfælde med meget uheldige resultater, som de ringer til os for at få rettet op på!

Man ikke kan vide, eller især ikke selv checke, om opsætningen fungerer korrekt. Man kan risikere at forværre de energimæssige forhold i boligen, og derved gøre mere skade end gavn. også ifht sine naboer!

Vi anbefaler absolut, at man søger vores professionelle hjælp.  

Husrensning:

Vi checker for, og fjerner også eventuelle negative energispor fra tidligere beboere. Boliger der tidligere har haft flere lejere eller ejere, er ofte inficeret med disse negative energispor, og som forstyrer de nuværende beboere!

Især i ældre huse forekommer det relativt ofte, at det også er nødvendigt at rense huset for negative ånder, som florerer i boligen!

Se mere info om jordstråling - skepsis (!) - afdækning med sten mv. oppe under menuen: 'Artikler'


Kunderne siger...

Mange mennesker har gennem årene skrevet til os efter de har fået afdækket deres bolig for jordstråling og fortalt om deres oplevelser.
Symptomerne på jordstrålebelastning er meget forskelligartet. Mest almindeligt er det, at man sover dårligt, har uro, kulde eller vrøvl med immunforsvaret, mange med cancer.
Her er et udpluk af nogen af de lidt mere specielle tilfælde,som kunderne har skrevet til os om:  

Rækkehus/Lolland -  80 årig kvinde på Lolland med slem Parkinson - Februar 2023:

"Jeg været så heldig at finde en, der kan måle Jordstråler. Jeg har længe sagt, at der var jordstråler, der krydsede i min lejlighed. Ingen troede på det. Jeg er før blevet påvirket af det andre steder, jeg har boet.

Jeg fandt en dygtig mand fra Køge via Google. Hele lejligheden var fyldt med stråler, og også vandårer under huset. Energierne blive målt, og på en skala fra 1 til 10 ligger lå det hos mig oppe på 7, så det er ikke så mærkeligt, at jeg var så dårlig! Han monterede en form for afleder, som hjalp meget hurtigt.

Jeg havde voldsomme bevægelser (HvH: Spasmer) og så stærke smerter, at lægerne ikke vidste, hvad de skulle gøre. De er væk nu, også det meste af de kraftige og trættende bevægelser i mine arme og ben!  Jeg sov kun 2 til 3 timer om natten, nu sover jeg bedre. Selvfølgelig kurerer det ikke min parkinsonisme, men det giver noget mere ro i kroppen. Jeg er taknemmelig!"
- G.J.

Stor landejendom / Hornsherred, Sjælland - 2020:
"Hej Jens!  Du var på besøg hos os i juli måned og undersøgte og udredte for jordstråler på vores gård, og især i vores soveværelse var der problemer.
Vi har bare sovet super-godt lige siden :o))))  Og der er kommet sådan en skøn RO i huset, med de to Zero-Master bokse, som du satte op! Tak for det!"

- Charlotte B.

----- 

Stor lejlighed i København - 2018:

"I sommer havde jeg fornøjelsen at hjælpe mine venner med renovering af deres lejlighed i København. Da vi var færdig med maling, dekoration, nye møbler og inventar osv., tog vi fat i en indeklima-måling af jordstråler og vandårer i lejligheden. Det viste sig, at der var vandåreaktivitet under ejendommen og flere kraftige kryds i lejligheden, hvor flere af os sov.

Der blev sat flere afskærmninger op, og vi fik saneret de elektromagnetiske felter fra WIFI, opladere til telefoner og computere. Jeg må indrømme at energien i lejligheden blev en anden. Jeg mærkede det, da jeg for nyligt besøgte lejligheden igen. Der var bare rart at være der på en særlig måde, og jeg kom i tanke om afskærmningen. Måske det havde en betydning? Jeg har i hvert fald bestemt mig for at få gennemmålt min spanske bolig. Jeg har fået hjælp af bio-kinesiolog og jordstråleekspert Jens Arrent fra Køge, som planlægger en tur til Solkysten i løbet af foråret, hvor der tilsyneladene også er andre, der er interesserede i at få afdækket deres boliger!"

- Pernille Knudtzon, speciallæge i Almen Medicin

----- 

Ægtepar fra Nordsjælland / Rækkehus m 1’sal:
(Ingen af parterne kunne sove ordentlig, uro og flytte senge hele tiden. Forskellige fysiske gener. Kraftige energier i boligen plus dårlige energispor fra tidligere ejere!)

"Hej Jens!!
Vi havde umiddelbar god effekt af "rensningen".

Min mand har for første gang sovet uden "is-tæer", noget han ikke har tillagt noget som helst med relation til stråling, til trods for min historie fra Din tidligere afdækning af min tidligere bolig. Han tillagde det et dårligt kredsløb (rygning ☹ ) og har derfor ikke nævnt det, men nu er der åbenbart ikke noget galt med hans kredsløb!

Han trækker også vejret bedre....noget han også har tillagt rygningen....så nu får jeg nok svært ved at få ham til at stoppe med det!

Jeg selv har sovet som en baby, uden smerter og mit knæ er fint i dag!

Derudover var jeg fuld af energi i går aftes og alt føles bare bedre og lettere, noget vi begge har svært ved at definere, men helt klart positivt. Dejligt - Tak!"

----- 

Kunde fra Møn:

"Som jeg fortalte da vi talte sammen første gang, så har jeg gennem længere tid sovet uroligt, og har længe følt der var noget energimæssigt forkert i min bolig. Det var spændende at mærke, hvordan kroppen langsomt tilpassede sig efter at du (Jens Arrent, red.) havde afdækket huset for vandårer og jordstråling.

Den første nat - ingen søvn og hjertebanken hele tiden! Anden nat kom søvn kl. 3, men ingen hjertebanken, den tredie nat relativ normal. :-)

Jeg har fortalt mine kolleger om dit arbejde, og der var mange der var interesserede. Jeg er meget glad for det arbejde du har gjort."

Det følgende udsagn er et godt udsagn på flere måder bl.a. fordi mange mænd (?!) er meget forbeholdne overfor jordstråling.

-----

Kvinde fra Lolland:

"Hej Jens Arrent.

Tusinde tak for hjælpen. Jeg føler nu, jeg har det meget bedre og har mere overskud og er meget gladere.

Min mand har haft det mærkeligt de sidste par dage efter dit besøg, og han har faktisk kastet op en del gange, men han forstår desværre ikke at vi har været belastet, og at hans krop indstiller sig på de nye energier.

Han er en stor tvivler, selvom jeg synes, at det ellers er tydeligt nok for os begge to, at din rensningen af huset virker, og at vi jo klart nok har været belastet af strålingen i mange år"

-----

Følgende udsagn er kundens første henvendelse til os:

Kvinde fra Fyn /1

"Jeg har haft det stadigt dårligere igennem de 4 år vi har boet i vores hus, med lægkramper, søvnløshed, hårtab, stor træthed og svedeture - men kaldte det overgangsalder. Og hverken vitaminpiller eller forskellige alternative behandlinger har hjulpet mig.

Jeg havde fået at vide af en bekendt, at huset var jordstrålefrit, og havde desværre derefter ikke tænkt i den retning, så jeg er meget taknemmelig over at jeg fandt på at ringe til dig."

Brev efter afdækning af huset /2

"Mange, mange tak for din hjælp. Jeg var jo nærmest desperat inden jeg fik ordnet for jordstrålingen.

Kunne ikke sove nogle steder i vores lille hus - havde det mærkeligt i mit hoved, men efter huset blev afdækket og fri for stråler, har jeg sovet meget fint i min egen seng.

Dag for dag mærker jeg desuden mine tanker samler sig sådan, at jeg kan tænke igen og at mit velbefindende bedres. Jeg var ved at tabe alt mit hår omkring tindingerne - det er nu ved at vokse ud.

Tak fordi du også gav dig tid til lytte og sætte dig ind i min situation."

Jens arrent cellcare

 

 
 
 
 
 
 
Jens Arrent
Læge.exam. Kinesiolog 
(fra Anne Straarup)

Coach
  
Teknisk konsulent:

Skadelig stråling i boliger.
Jordstråling/Vandårer
Energispor/Ånder
El. Installationer

Kontakt

Tlf.: 22 40 12 09
Mail: klinik@cellcare.dk