Cancer, senfølger og alternative behandlingsmuligheder

sommertraeNyere forskning viser, at flere og flere kræftsyge søger alternativ hjælp! - Ligeledes også ifm. senfølger efter endt cancerbehandling, hvilket er meget vigtigt at være opmærksom på!

Og der er gode muligheder for at hjælpe kroppen igang igen! (se senere)

Senfølger er helbredsproblemer, der opstår ifm med cancer og cancerbehandling.
En cancer med operation, kemo- og/eller stråle behandling efterlader typisk kroppen i en kritisk forfatning! Kroppen har meget svært ved at regenerere, fordi den mangler alle de resourcer i form af forskellige naturlige næringsstoffer, som den har brug for, og som der er tæret voldsomt på igennem forløbet!
Dette skaber ofte helbredsproblemer i form af senfølger, og som betyder, at livskvaliteten daler betydeligt både fysisk og psykisk, og hvis ikke der gøres noget, vil problemerne forværres med tiden og måske år efter, gå hen og blive kroniske.
Da kroppens immunsystem også ligger på et meget lavt niveau, og ofte er ikke-eksisterende, skabes der også risiko for cancer (igen) eller andre immunrelaterede sygdomme.

Senfølgerne vil typisk udvikle depression, træthed, søvnproblemer, smerter i led og muskler, mave-tarm problemer, stress og frygt for gentagelse af sygdommen oma..

Hvad kan man gøre, hvis man har senfølge problemer efter en cancer og cancer behandling:

  • En kinesiologisk helbredsanalyse (se venligst i menulinien 'Vi tilbyder') foretaget på dit dna vil meget præcist fortælle om ubalancerne i kroppen og ligeledes hvilke næringsstoffer, vitaminer, mineraler , naturmedicin eller andet, altså hvilke byggestene den har brug for, for at kunne regenerere.
  • Ifm. analysen vil der også blive givet rådgivning om livsstil, kost mv., for at fange de værste fælder, så man herigennem selv kan medvirke til at styrke processen.
  • Det vil også blive anbefalet, at man får lavet en miljøundersøgelse af sin bolig med henblik på at få fjernet skadelige sygdomsskabende energier fra sin bolig i form af jordstråling/vandårer, elektromagnetisk stråling mv..
    Alt sammen energier der svækker cellefunktionerne i kroppen!


NB!
 En gammel Tysk tommelfinger-regel siger: "Har man fået konstateret cancer, så gå aldrig hjem og læg dig i den samme seng, der er noget galt!"
(~Jordstråling!!)

Kræft er et 'alvorligt vink' om, at der er brug for at få ændret på nogle vigtige ting i ens liv!
- Du kan få hjælp til det, og det er aldrig for sent at gøre noget!

Jens arrent cellcare

 

 
 
 
 
 
 
Jens Arrent
Læge.exam. Kinesiolog 
(fra Anne Straarup)

Coach
  
Teknisk konsulent:

Skadelig stråling i boliger.
Jordstråling/Vandårer
Energispor/Ånder
El. Installationer

Kontakt

Tlf.: 22 40 12 09
Mail: klinik@cellcare.dk